DREPT DE RETUR 10 ZILE - Comanda minima este de 100 lei

COMANDA MINIMA

COMANDA MINIMA PE SITE-UL NOSTRU ESTE DE 100,00 LEI FARA TAXE DE LIVRARE

ATENTIE!! – observatii importante !!

  • - Sub aceasta suma, NU se onoreaza comenzi. Deasemenea, NU se onoreaza comenzi persoanelor fizice PRIN COMANDA PE SITE ! Daca totusi doriti sa comandati, produsele vor fi livrate cu preturi sistem en-detail.
  • - Orice comanda trebuie facuta prin urmatoarele cai:
  • - pe site-ul nostru, prin inregistrare si/sau logare pe contul personal
  • - prin mail, la office@culoriminunate.ro, cu transmitere de toate datele necesare pentru a se onora o comanda (inclusiv CNP-ul dumneavoastra)
  • - Fara completarea C.U.I. - Codului Unic de Identificare la S.C., S.A., sau II sau C.N.P. - Codului Numeric Personal - la PFA-uri, precum si a contului bancar NU se onoreaza comenzi.

DETALII COMANDA MINIMA

 

A. NU livram produse prin Posta Romana, ci doar prin firma de curierat agreata de noi !!!

B. comanda minima prin firma de curierat este de 100,00 RON, iar taxele de livrare prin acest serviciu sunt de 24,50 lei RON. Peste valoarea de 700,00 lei produsele sunt livrate de noi in mod gratuit.

C. comanda minima prin adresa noastra de mail office@culoriminunate.ro este de 100,00 RON. La acest tip de comanda, rugam sa specificati metoda de livrare, iar in functie de aceasta, asa vor fi si calculate taxele

CUM PUTETI COMANDA doar persoane juridice – METODE DIVERSE:

 a. pe site-ul nostru www.culoriminunate.ro , prin inregistrare si logare pe contul personal;
 b. telefonic la 0745844148, optiune de luat in calcul, mai ales daca aveti dificultati in a face comanda direct pe site;
 c. prin mail pe aceasta adresa, office@culoriminunate.ro, daca alegeti aceasta optiune. Dvs ne informati de produsele dorite, cantitatea si codul, un numar de telefon, si in cel mai scurt timp veti fi contactat de cei de la vanzari, pentru a va expedia produsele.

Modalitatile de plata sunt:

 a. sistem ramburs – la livrare prin firma de curierat
 b. directa cu suma cash – din depozitul de la sediul firmei

Va multumim!