DREPT DE RETUR 10 ZILE - Comanda minima este de 100 lei
11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

"Lucruri frumoase in culori minunate !!!"

Pentru ca in prezent firma noastra S.C. Sigma S.R.L. Bistrita, comercializeaza o gama foarte larga de marfuri, realizate exclusiv manual, dorim sa va inaintam in oferta produselor care sunt, au fost si/sau pot fi comercializate in domeniul decoratiunilor, cadourilor, obiectelor decorative si accesoriilor decorative diverse.

Site-ul www.culoriminunate.ro s-a lansat din dorinta de a arata celor jurul nostru, minunatele obiecte si lucruri, care se creaza de catre firma noastra.

Produsele noastre sunt create de echipa Culori Minunate, si au urmatoarele caracteristici:

  • Marea majoritate sunt produse unicat, realizate integral/partial manual (produse hand-made). Migala este descrierea cea mai buna pentru unele dintre ele, iar pentru altele rabdarea...
  • Dar exista si produse din achizitii diverse. Acestea s-au facut pentru a completa aceai clienti, care doresc anumite produse, ce nu pot fi create de firma noastra;
  • Produsele sunt foarte variate din punct de vedere al materialului, dar si al scopului/evenimentului folosit/dedicat;
  • Materialele folosite la decoratiuni si cadouri, sunt dintre cele mai variate: lemn, sticla, ceramica, metal, plastic, materiale din natura sau reciclate etc.
  • Materialele folosite la accesorii si bijuterii sunt de la simple (de lemn sau plastic), pana la pietre semi-pretioase sau materiale rare/scumpe.
  • Produsul nostru are scop decorativ sau pentru a fi facut cadou persoanei dragi/iubite.