DREPT DE RETUR 10 ZILE - Comanda minima este de 100 lei

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE A SITE-ULUI WWW.CULORIMINUNATE.RO

INTRODUCERE

S.C. SIGMA S.R.L. are în administrare site-ul www.culoriminunate.ro, parte integranta din grupul *minunate.ro, fiind denumit generic Culori Minunate.

S.C SIGMA S.R.L. Bistrița, în calitate de administrator al website-ului, se angajează să respecte caracterul privat și securitatea informației furnizată de către clienții ei, atunci când se utilizează acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, motiv pentru care s-a creat și aplicat această politică de confidențialitate.

Accesul și vizitarea dumneavoastră a site-ului nostru implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire condițiile de utilizare și reprezintă înțelegerea sau contractul dintre părți. Vizitarea website-ului www.culoriminunate.ro, se supune la următoarele:
    - Termenilor și condițiilor de utilizare și funcționare
    - Politicii de confidențialitate.

 

DEFINIȚII UTILE

Pentru o mai bună înțelegere a politicii de confidențialitate, prezentăm mai jos următoarele definiții:

    - DATE CU CARACTER PERSONAL: reprezintă orice informație privitoare la o persoană fizică sau juridică identificată sau identificabilă. O persoană identificabilă este o persoană care poate fi identificată în mod distinct prin factori fiziologici, fizici, economici, cultural și/sau sociali.
    - PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL: reprezintă orice operațiuni sau set de operațiuni care au loc asupra datelor cu caracter personal prin intermediul mașinilor sau manual, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.
    - STOCAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL: reprezintă păstrarea cu orice preț a datelor cu caracter pesonal colectate.
    - SISTEM DE EVIDENȚĂ A DATELOR CU CARACTER PESONAL: orice structură organizată de date cu caracter personal, accesibilă după anumite criterii bine stabilite, indifrent de modul de organizare a acesteia, centralizat sau descentralizat, ce este repartizată după criterii geografice sau funcționale.
    - DATE ANONIME: sunt acele informații, care datorită formei și modalității de prelucrare și procesare, nu pot fi asociate cu o persoană identificabilă.
    - OPERATOR: este orice persoană fizică sau juridică, privată sau publică (inclusiv diverse instituții publice existente), care stabilește mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal.
    - ȚERȚ: este orice personă fizică sau juridică, publică sau privată, diferită de operator, dar sub autoritatea directă a acestuia, ce are dreptul de a prelucra date diverse.
    - DATE STATISTICE: sunt acele date cu caracter personal ce sunt prelucrate de către operator în vederea obținerii unor rapoarte numerice statistice, cu scopul îmbunătățirii activității firmei și site-ului nostru.

 

CE INFORMAȚII COLECTĂM. CUM ȘI CÂND LE FOLOSIM.

Firma S.C. SIGMA S.R.L. folosește diverse informații, colectate din diverse surse astfel:

    - Informații colectate sau furnizate direct la la utilizator: reprezintă acele informații care sunt necesare pentru a identifica persoana dumneavoastră prin date distincte si certe. Datele acestea sunt automat colectate la cumpărarea unui produs, și vor fi folosite mai departe pentru livrare și facturare, conform legislației în vigoare.
    - Informații colectate sau furnizate din raportul de trafic al serverului: sunt acele informții care ne ajută să identificăm ce fel de secțiuni ale site-ului nostru sunt de cel mai mare interes pentru utilizatorii noștrii. Site-ul nostru culege informații privind IP-ul utilizatorului pentru o perioadă determinată în scopul administrării în mod sigur a sistemului informatic, pentru evitarea activităților infracționale. Nu se utilizează datele privind traficul pentru identificarea persoanelor din spatele unor adrese de IP.
    - Informații colectate sau furnizate prin intermediul cookie-urilor: site-ul www.culoriminunate.ro foloșește cookieuri pentru a permite clientului folosirea cât mai utilă a serviciilor noastre și în scopul obținerii de informații statistice care sa ne permită îmbunătățirea serviciilor noastre. Cookieurile ne permit să salvăm parolele dumneavoastră de acces, dar și preferintele dumneavoastră, astfel încât să nu fie nevoie să le introduceți din nou, data viitoare când ne veți vizita.

CE SUNT COOKIE-URILE ?

Cookie-urile sunt:

    - fișiere de tip “.txt”, oferite browserului dumneavoastră de către un server web și stocate apoi pe hard-discul computerului dumneavoastră.. Folosirea cookie-urilor este un standard actual la multe dintre site-urile importante pe care le vizitați.
    - Majoritatea browserelor sunt setate să accepte cookie-uri. Daca însă nu preferați acest lucru, puteți reseta browserul dumneavoastră, fie să vă anunțe ori de cate ori primiți câte un cookie fie sa refuze chiar acceptarea cookieurilor. Trebuie însă să aflați că unele secțiuni ale site-ului nostru nu vor putea fi vizualizate normal daca ați setat browserul dvs. sa respinga cookie-urile.

ASPECTE LEGATE DE SECURITATEA COOKIE-URILOR

Cookie-urile:

    - NU sunt viruși și NU sunt alcătuite din bucăți de cod, așa că nu se pot fi executate sau nu se pot auto-rula.
    - Pot fi folosite ca și formă de Spyware, datorită faptului că folosesc informații despre preferințele și istoricul de navigare al utilizatorilor.
    - Sunt aproape inevitabile. Datorită faptului că majoritatea site-urilor folosesc cookie-uri, dezactivarea lor, nu va permite accesul la folosirea diverselor rețele de socializare răspândite.

 

CUM, UNDE ȘI ÎN CE FEL SUNT FOLOSITE INFORMAȚIILE COLECTATE SAU CULESE

Mai prezentăm modul în care informațiile culese de la dumneavoastră sunt utilizate și/sau folosite:

    - Nu oferim informații unor terțe persoane despre utilizator fără consimțământul dumneavoastră. Diverse informații din statisticile privind traficul pe site-ul nostru oferite unor terțe rețele de publicitate sau site-uri partenere, sunt furnizate doar ca și ansamblu de date, și nu ca si date identificabile despre nici un utilizator individual.
    - Accesul la contul dumneavoastră personal este protejat printr-o parolă. Nu dezvăluiți nimănui și niciodată parola dumneavoastră. Firma noastră, nu va cere niciodată să dezvăluiți parola prin mail, telefon sau alte metode de comunicare !! Este important ca la fiecare tranzactție efectuată să dați LOG OFF/DECONECTARE contului pentru a vă proteja datele personale.
    - Din păcate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. În consecință, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, nu se poate asigura sau garanta integral securitatea informatiilor transmise de dumneavoastră catre noi, către și de la serviciile noastre on-line sau produsele noastre. De aceea, vă avertizăm așadar că orice informatie trimisă către noi se va face pe propriul dumneavoastră risc.

 

CONCLUZII

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicatiilor electronice , vă informăm că:

    - S.C. SIGMA S.R.L. are dreptul de a schimba anumite aspecte ale politicii de confidențialitate, pe care le vom publica aici pe această pagină, fără acordul dumneavoastră și dreptul de a fi informați cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam și modul în care le utilizăm.
    - obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de către dumneavoastră. Scopul colectării datelor este utilizarea lor în vederea facturarii produselor comandate.
    - beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.
    - aveți dreptul de a modifica și șterge datele deținute de site-ul nostru: oferim utilizatorului posibilitatea de a modifica datele de contact pe care le-ați înregistrat și diverse aspecte de care sunteți interesat, precum și anularea sau ștergerea datelor dumneavoastră.
    - aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la adresa de e-mail office@culoriminunate.ro
    - vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.
    - dreptul de opoziție poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de exemplu la prelucrări efectuate de instituțiilr și serviciile financiare şi/sau fiscale, instituții de poliţie, justiţie, securitate socială, ANAF etc). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriuu);
    - S.C. SIGMA S.R.L. se angajează să respecte cu strictețe confidențialitatea datelor clienților și se angajează să nu transmită datele personale ale clienților către terți.
    - Datele solicitate obligatorii pe acest site sunt: numele, prenumele, numărul de telefon, domiciliul, adresa de email și cod numeric personal. În momentul în care doriți să cumpărați online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.
    - Firma noastră nu încurajează SPAM-ul, nu comercializează, nu oferă și nici nu face schimb de adrese de e-mail obținute prin intermediul acestui site.

Pentru comentarii, întrebări sau reclamații referitoare la politica de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail office@culoriminunate.ro.