Politica de Reduceri

PERIOADELE DE REDUCERI ALE COMPANIEI

Este important de retinut care sunt perioadele de reducere a produselor noastre:

1. SOLDARILE ANUALE SEZONIERE

Se includ aici soldarile cu ocazia Sarbatorilor de Iarna, Paste si/sau Halloween, 8 Martie etc, Soldarile de Vara si/sau Soldarile de Black Friday. Astfel:

 • in perioada 15 ianuarie - 15 aprilie se desfasoara Soldarile de iarna. Toate produsele comercializate in cadrul soldarilor de iarna sunt specifice iernii. In mod identic functioneaza si pentru celelalte Sarbatori.
 • In perioada 1 august - 15 octombrie se desfasoara Soldarile de vara
 • in ultima zi a lunii noiembrie a anului in curs - are loc asa numitul Black Friday - sau ziua in care se aplica cele mai mari reduceri din cursul anului.

 2. SOLDARILE REGULATE SAU OCAZIONALE

Discounturi, promotii, bonusuri, premii si lichidari de stoc au loc pe tot parcursul unui an calendaristic.

Politica de reduceri a companiei noastre aplica soldari Saptamanal, conform stocului disponibil la categorii de produse alese in Campaniile de publicitate stabilite.

MODURI SI TIPURI DE REDUCERI COMERCIALE

Toate reducerile au loc in limita stocului disponibil !!

Deasemena, in perioada de reduceri a produselor, toate reducerile sunt realizate INVIZIBIL, LIZIBIL si FARA ECHIVOC

Reducerea la produsul(ele) este afisata astfel:

 • Pretul nou este afisat deasupra pretului vechi prin barare pe poza produsului, sau
 • Pretul este afisat prin procent % de reduceri pe poza produsului

Tipurile de reduceri sau discount-uri comerciale practicate pe site-ul nostru sunt:

 1. Reduceri comerciale CUMULATE de catre client in 1 luna calendaristica sau 30 de zile calendaristice. Reducerea este aplicata dupa ce se atinge unul din pragurile de mai jos, si in functie de suma tuturor comenzilor
 2. Reeduceri comerciale RAPORTATE LA VALOAREA COMENZII intr-o 1 luna calendaristica, in functie de pragurile de mai jos.

Categoriile de discount-uri sau reduceri sunt:

 1. DISCOUNTUL PER CLIENT – este acordat indiferent de produsele cumparate de un anumit Client si este un procent ce semnifica o reducere (majorare) din totalul unei facturi, adica, un discount pe antet-factura. Pe factura tiparita, discountul per client se poate reflecta ca un “Discount valoric” in subsolul facturii.
 2. DISCOUNT PER PRODUS SAU PER CLASA DE PRODUSE – este acordat ca o reducere procentuala din pretul de referinta (lista) al produsului, si este un discount din pretul de lista pentru anumite produse aplicate anumitor clienti. Pe factura tiparita, discountul per produs se poate reflecta: – fie ca o modificare a pretului unitar pe factura, – fie ca un cumul “Discount valoric” tiparit imediat sub produsul sau clasa de produse discountate, – fie ca un cumul total “Discount valoric tiparit in subsolul facturii.

ATENTIE!!

Daca, exista o perioada de timp in care acesta nu are comenzi, Politica de Reduceri se reia si se aplica conform continutului ei !!

METODE DE A ECONOMISI BANI DE CLIENT

Pentru a avea parte de produsul favorit la un pret bun sau redus, va oferim urmatoarele cai prin care puteti economisi bani:

A. DISCOUNT PE CANTITATE

La achizitionarea de mai multe produse fie de acelasi fel (chiar daca sunt de culori sau nuante diferite), beneficiati de discount sau reducerea pe cantitate. Adica, Comandati mai mult, platiti mai putin!

Astfel poti obtine o reducere consistenta per produs. Doar contactati-ne !!!

B. SISTEMUL DE RECOMANDARI

Daca doriti puteti folosi acest mod de reducere care consta in trimiterea catre adresa noastra oficiala de la site office@culoriminunate.ro a Potentialului Client – prin formularul de contact, SMS sau mail. Astfel, orice persoana care face o comanda noua si are adresa de mail indicata de Dvs., va aduce o reducere de 10% permanenta sub forma de voucher la comenzile de pe site-ul nostru.

Pentru a fi fairplay atat cu Clientul Initial, cat si cu cel Potential, firma noastra va verifica adresa de mail prin trimiterea unui mail personalizat, tocmai pentru a primi acceptul de la Clientul Potential pentru a colabora ulterior, inclusiv pentru primirea de oferte, discount-uri, promotii etc.

COTELE DE REDUCERI COMERCIALE

Reducerile comerciale vor aparea mereu pe prima pagina a site-ului, pentru a fi gasite usor de Client.

Reducerile sunt progresive, dupa cum se arata mai jos:

Lista discount-urilor acordate la comanda curenta sau comenzi cumulate intr-o luna calendaristica sunt:

 • 5 % la valoarea facturii cuprinsa intre 301 si 500 lei
 • 7 % la valoarea facturii cuprinsa intre 501 si 800 lei
 • 10 % la valoarea facturii cuprinsa intre 801 si 1.000 lei
 • 15 % la valoarea facturii cuprinsa peste 1.000 lei

Aceste reduceri se aplica automat, dar calculul facturii finale este realizata manual la fiecare achizitie a clientului.

OBLIGATII COMPANIE

Pentru o corecta Poltica de Reduceri trebuie ca firma S.C. SIGMA S.R.L. sa se supuna unor reguli aplicative in orice moment comercial.

Enumeram mai jos:

 • Orice comericant care anunta o reducere de pret – indiferent de metoda aleasa online sau offline, trebuie sa o raporteze la pretul de preferinta al produsului
 • Orice anunt de reducere trebuie sa corespunda cu reducerea practicata efectiv in raport cu pretul de referinta, deoarece in caz contrar este considerata o forma inselatoare de publicitate, ceea ce este interzis;
 • Trebuie sa existe documente justificative legate de reducerile aplicate dintr-o perioada X, pentru controlul organelor abilitate. Vorbim aici de comenzi initiale, facturi cu reduceri, procese verbale de reduceri etc.
 • Este interzisa a fi prezentata o reducere de pret ca fiind o oferta gratuita a unei parti din produs.

Regulile de mai sus, NU se aplica atunci cand reducerile de produs rezulta din cresterea cantitatii de produs continuta in ambalajul utilizat in mod uzual in comercializarea acestora sau din cresterea numarului de produse identiceoferite spre vanzare intr-un ambalaj colectiv.

Va multumim si va dorim Spor la Cumparaturi !!!