Politica de Livrare

CU CINE SI CUM LIVRAM

Site-ul www.culoriminunate.ro colaboreaza cu agentul de curierat S.C. URGENT CARGUS S.A. Aria de acoperire a companiei Cargus o gasiti pe site-ul lor https://www.urgentcargus.ro/.

TOATE  produsele livrate de pe site-ul nostru sunt prin Compania de mai sus. NU acceptam firme de curierat ale Clientului!!

CAT COSTA LIVRARE

1. Ridicarea PRODUSELOR DE LA SEDIU

Pentru aceasta modalitate veti fi contactat in cat timp puteti ridica produsele. Taxa de livrare este de 0,00 lei RON pentru ridicarea direct de la sediul firmei.

2. In ARIA DE ACOPERIRE

Taxele de mai jos sunt exlcusiv in aria de acoperire a firmei de curierat!!

Intre 0-250,00 lei - Taxa de livrare este de 15.99 lei RON in aria de acoperire a firmei de curierat. Atentie, aceasta se poate modifica in functie de conditiile comerciale ale pietei si/sau fluctuatii de pret ale furnizorului de servicii.

Peste 301,00 lei – Taxa de livrare este 0,00 lei RON.

3. In AFARA ARIEI DE ACOPERIRE

La fiecare comanda facuta pe site-ul nostru veti fi contactat TELEFONIC de Reprezentatii Companiei.

Persoanele care NU raspund la telefon, vor fi contactati prin mail. Daca nici in acest caz nu vor raspunde, atunci comanda va fi anulata in aceiasi zi !!

Confirmarea presupune stabilirea exacta a localitatii Clientului, deci daca acesta se afla in aria de acoperire sau nu a firmei de curierat, deci orice taxe suplimentare de livrare la factura curierului !

Pentru sate sau comune in afara ariei de acoperire, se percep taxe suplimentare, de pana la inca odata valoarea transportului coletului.

CUM ARE LOC LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea produselor are loc exclusiv prin firma de curierat !!

NU SUNT ACCEPTATE livrarea produselor prin Posta Romana sau alte servicii de Curierat Personale ale Clientului!!

Curierul aduce toate coletele Clientilor la Adresa indicata de Dvs. Va rugam sa fiti foarte atent(a) la completarea adresei de livrare, pentru evitarea erorilor. Serviciul de curierat Cargus contacteaza telefonic si/sau SMS Clientii, iar noi vom cunoaste exact situatia coletului Dvs. in orice moment.

Curierul aduce coletul catre Dvs. in zilele lucratoare intre orele 9.00-18.00. va recomandam sa va treceti adresa in care petreceti cea mai mare parte a timpului, pentru ridicarea coletelor. Dimineata curierul contacteaza Clientul, pentru a stabili detaliile livrarii.

Prin intermediul acestui serviciu, coletul il veti primi direct de la agentul de curierat, pe baza buletinului sau a cartii de identitate, sau dupa caz la persoana juridica, cu stampila unitatii.

Atentie!! Nu suntem responsabili de ora livrarii. Dvs. alegeti ora si locul de livrare ale coletelor comandate de pe site-ul nostru. Daca in termen de 3 zile ati primit notificare SMS sau mail de expediere, si nu ati primit coletul, va rugam sa ne contactati telefonic.

CONDITII DE PLATA A PRODUSELOR

Plata coletelor se face la livrarea – primirea coletelor. Sistemul ramburs este cel agreat de compania noastra.

Atentie!! Clientii cu colete retur, vor plati in avans urmatoarea comanda facuta pe site-ul nostru !!! Ne rezervam dreptul de a ne refuza Clientii, daca sunt contactati si NU ridica coletele de la noi.

Magazinul on-line de Culori Minunate, va livreaza produsele in urmatoarele Conditii de plata:

1. Conditii de plata DETALII GENERALE:

 • preturile pe care le practicam sunt cele mai avantajoase, fara a face compromisuri asupra calitatii marfurilor.
 • la cerere, va trimitem pe mail sau prin posta romana, o LISTA DE PRETURI, cu toate categoriile la produsele firmei noastre.
 • pretul afisat: toate produsele au pretul pe bucata si sunt fara TVA, deoarece firma noastra (inca) este neplatitoare de TVA.
2. Conditii de plata PARTENERI OCAZIONALI (comert en-detail sau care comanda direct de pe site ori telefonic)
 • pe loc, conform facturii fiscale, si la cererea agentului de curierat, daca marfurile sunt primite prin aceasta metoda;
 • la ridicarea coletului de sediul nostru, conform instiintarii de plata – chitanta fiscala daca aceasta este optiunea aleasa de dumneavoastra.
 • incepand de la valoarea de peste 300 lei, veti fi contactat telefonic pentru a discuta delatiile de plata, asta deoarece plata va trebui facuta in cont bancar, in avans.
 • TOATE comenzile trebuiesc inregistrate pe site!! Chiar daca ne sunati, trebuie sa o faceti pe site pentru a fi validata.

3. Conditii de plata PARTENERI DE AFACERI (comert en-gross din depozit/de la furnizori)

 • Echipa Culori Minunate a stabilit termene de plata pentru partenerii de afaceri de pana la 15-30 de zile in functie de cantitatea de marfa livrata.
 • CONTACTATI-NE pentru detalii suplimentare la office@culoriminunate.ro
 • Pentru a fi considerat un Client EnGross – Comanda Minima este de 500,00 lei. Reducerile sunt afisate in Politica de Reduceri si Discount-uri.
 • Modalitatea de plata a facturilor, sunt valabile pentru partenerii cu care exista CONTRACT DE ACHIZITIE, si nu in alte conditii.
 • Daca produsele existente sunt deja intr-o Campanie de Reduceri, atunci NU se va mai aplica alte reduceri la acea sectiune.

TERMEN DE LIVRARE A PRODUSELOR

Preluam comenzi in orarul interval de LUNI – VINERI intre orele 9.00 – 17.00. Sambata si Duminica NU se livreaza/onoreaza comenzi. Toate vor fi preluate luni sau in prima zi lucratoare.

Pentru evidentiere fiecare produs de pe site-ul nostru, va avea in codul lui prescurtarea:

S – Produs existent pe Stoc in Depozit, si

C – Produs pe baza de Comanda la furnizor.

Livrarea se face in functie de conditia Produsului pus in Cosul de cumparaturi de Dvs. Astfel, veti stii in ORICE moment cum si in timp vi se vor livra produsele. Fara echivoc!!

Produsele noastre sunt livrate in 2 conditii:

a. DIRECT DE PE STOC (cele cu indicativul S) – in prima zi lucratoare de la data lansarii ei in conditiile existentei pe stoc, daca ati lansat comanda pana la ora sau in 2-4 zile lucratoare in functie de activitatea compeniei (Sarbatori, aglomerari etc.)

Daca ati facut comanda intr-o zi nelucratoare sau de sarbatori legale libere, comanda va fi livrata in prima zi lucratoare.

b. PE BAZA DE COMANDA (cele cu indicativul C) – in 2-10 zile lucratoare, in functie de disponibilitatea la furnizor. Daca ati facut comanda intr-o zi legala sau de sarbatoare, atunci aceasta va fi livrata in prima zi lucratoare, dupa primirea Produselor de la Furnizor.

Colaboram cu mai multi furnizori pe baza de Contract de Colaborarea, astfel ca NU detinem pe stoc noi produsele, ci doar Furnizorul. Toti furnizorii nostrii sunt din localitatea de referinta. Nu lucram cu furnizori din afara judetului !

Produsele comandate conform conditiilor de livrare de mai sus, vor fi ambalate corespunzator pentru transport si vor fi insotite obligatoriu de factura fiscala in original.

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse on-line din magazinul Culori Minunate.

Va multumim !!!