Politica de Plata

MODALITATILE DE PLATA

Modalitatile de plata acceptate a unei comenzi in magazinul nostru online www.culoriminunate.ro sunt sistem cash ramburs sau sistem bancar transfer/card bancar.

Modalitatile de plata acceptate in cazul retururilor este doar prin sistem bancar transfer/card bancar. Exceptie, sunt cele care sunt ridicate direct de la sediul societatii, unde se vor plati in sistem cash.

CUM PLATESC:

Plata se poate efectua prin alegerea uneia din variante:

1. Direct la curier – asa numitul sistem ramburs

Plata se va face la primirea coletului sau la livrarea produselor la client de catre firma de curierat. NU sunt acceptate retururi de plati prin intermediul curierului. Deasemenea, modul de plata la curier este singura metoda sistem ramburs.

Nu acceptam plati in sistem ramburs prin Posta Romana !!

2. In contul bancar al firmei noastre – prin ordin de plata

Orice comanda plasata pe site-ul nostru are ca dovada un document initial de plata: si vorbim aici de Comanda existenta cu numar dedicat, din contul fiecarui Client.

Plata prin Transfer bancar se face doar in baza Facturii proforme/Comenzii emise de www.culoriminunate.ro, si numai in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari!!

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise/comenzii platite.

Plata tuturor comenzilor prin ordin de plata se poate face in contul urmator:

CONT BANCAR: RO54 BTRL 0060 1202 2444 81XX

BANCA: TRANSILVANIA

FILIALA: BISTRITA

DETALII: S.C. SIGMA S.R.L.

NU exista costuri suplimentare prin Plata cu Cardul Bancar sau Plata cu Ordin de Plata.

Atunci cand faceti o plata prin banca cu Ordin de plata este important sa specificati la mentiuni numarul comenzii Dvs., pentru o identificare cat mai rapida, si pentru expedierea in timp util al comenzii.

Deasemenea, plata prin Ordin de Plata este/poate fi folosita si atunci cand valoarea comenzii este mai mare de 300,00 lei RON, chiar daca Dvs. ati selectat modul de plata la curier !

3. Prin card bancar – cazul transfer de suma

In curs de implementare.

Pentru a putea face o plata cu Card Bancar, trebuie sa aveti un Card Bancar, neexpirat, sa aveti cel putin 16 ani si suma de bani pe card necesara pentru a face transferul.

Procesarea datelor prin card bancar se face in deplina siguranta prin, exclusiv prin Servere dedicate pentru Platile Online cu Card Bancar !

Va rugam si Trebuie sa tineti cont ca, Serverele dedicate pentru Platile Online cu Card Bancar NU stocheaza datele confidentiale ale Dvs., ci trimite criptat pe o conexiune securizata catre Banca procesatoare pentru a finaliza plata!

Atunci cand faceti plata cu Card Bancar va aparea la detalii plata mentiune pentru cine s-a platit si anume S.C. SIGMA S.R.L.

Sunt acceptate modul de a plati cu cardul personal sau al firmei Dvs., dar atentie, in functie de cum ati ales modul de facturare - firma sau persoana fizica.

Cardurile acceptate sunt VISA (Classic și Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

NU exista costuri suplimentare prin Plata cu Cardul Bancar.

Va multumim!!!